Vārītas sēnes garšvielās

Vārītas sēnes garšvielās Foto: Vārītas sēnes garšvielās

Sastāvdaļas

  • 1 kg svaigu sēņu
  • 1 glāze ūdens
  • 3 lauru lapas
  • 5 melnie pipari
  • 8 smaržīgie pipari
  • 3 krustnagliņas
  • 50 g sāls
  • 1 - 1,5 tējkarotes 70% etiķa esences

Pagatavošana

  1. Baltās sēnes notīra, nogriež kātiņus un labi nomazgā un nosusina.
  2. Lielākās sēnes sadala divās trijās daļās un mazas atstāj negrieztas - veselas cepurītes.
  3. Katliņā sagatavotas sēnes vāra ar garšvielām 10 - 15 minūtēs un beigās pievieno etiķa esenci, vēlreiz uzvāra.
  4. Pēc vārīšanas sēnes sapilda burkā un hermētiski noslēdz.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes