Vārītas liellopu gaļas salāti

Vārītas liellopu gaļas salāti Foto: Vārītas liellopu gaļas salāti

Sastāvdaļas

  • 200 g vārītas liellopu gaļas
  • 100 g vārītu kartupeļu
  • 200 g konservētu gurķu
  • 4 cieti vārītas olas
  • 150 g konservētu zaļo zirnīšu
  • 3/4 glāzes majonēzes
  • 1/2 glāzes krējuma
  • sāls
  • pipari
  • sinepes
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Gaļu, kartupeļus, nomizotus gurķus un olas sagriež strēmelītēs. Daļu olu var atstāt rotāšanai.
  2. Majonēzi ar krējumu samaisa, pēc garšas pieliek sāli, piparus un sinepes.
  3. Mērcei jābūt asai, jo pēc gurķu, gaļas, zirnīšu, olu un kartupeļu pielikšanas tā kļūst maigāka.
  4. Salātus liek traukā, rotā ar gurķiem, olām un zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes