Vārītas foreles

Vārītas foreles Foto: Vārītas foreles

Sastāvdaļas

  • 1 kg foreļu
  • 2 1/2 glāzes ūdens
  • 50 g sviesta
  • 200 g diļļu
  • sāls

Pagatavošana

  1. Notīrītas foreles apsāla, liek ar sviest ieziestā katliņā, pieliek 100 g diļļu, pārlej ar ūdeni, pieliek atlikušās dilles, katliņu aizvāko un uz lēnas uguns vāra apmēram 20 minūtes.
  2. Gatavas foreles sakārto šķīvī, pārlej ar diļļu mērci, kas pagatavota no buljona, kurā zivis vārījās.
  3. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, tomātiem vai lapu salātiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes