Vārītais olu baltumu krēms

Vārītais olu baltumu krēms Foto: Vārītais olu baltumu krēms

Sastāvdaļas

  • 200 g cukura
  • 100 ml ūdens
  • 4 olu baltumi

Pagatavošana

  1. Cukuru pārlej ar ūdeni, vāra uz vidējas uguns, aptuveni 35 minūtes.
  2. Gatavību pārbauda, ielejot mazliet sīrupa aukstā ūdenī.
  3. Ja no sīrupa var izveidot bumbiņu, tas ir gatavs.
  4. Olu baltumus sakuļ putās(lai olu baltumi vieglāk putotos, pieber drusciņu sāls).
  5. Saputotajos olu baltumos, tievā strūkliņā lej karstu (bet ne verdošu) sīrupu.
  6. Kārtīgi kuļ 7-10 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes