Sastāvdaļas
- 700 g jēra gaļas mīkstuma
- 500 g kartupeļu
- 3 burkāni
- 250 g tomātu
- 3 sīpoli
- sāls
- pipari
- ķimenes
- zaļumi
Pagatavošana
- Gaļu atbrīvo no plēvēm, sagriež 30 g smagos gabaliņos.
- Karstumizturīgos māla podiņos liek pa 4 gabaliņiem jēra gaļas, pēc tam nomizotos, uz pusēm pārgrieztus kartupeļus, uz sakņu rīves sarīvētus burkānus, ripiņās sagrieztus sīpolus un tomātus.
- Uzlej verdošu ūdeni, lai produkti būtu pilnība apņemti.
- Vāra uz lēnas uguns, laiku pa laikam noputojot.
- Vārīšanās beigās pievieno sāli, piparus un ķimenes.
- Jēra gaļu ar dārzeņiem pasniedz tajos pašos māla podiņos, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!