Vārīta jēra gaļa ar dārzeņiem māla podiņos

Vārīta jēra gaļa ar dārzeņiem māla podiņos Foto: Vārīta jēra gaļa ar dārzeņiem māla podiņos

Sastāvdaļas

  • 700 g jēra gaļas mīkstuma
  • 500 g kartupeļu
  • 3 burkāni
  • 250 g tomātu
  • 3 sīpoli
  • sāls
  • pipari
  • ķimenes
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Gaļu atbrīvo no plēvēm, sagriež 30 g smagos gabaliņos.
  2. Karstumizturīgos māla podiņos liek pa 4 gabaliņiem jēra gaļas, pēc tam nomizotos, uz pusēm pārgrieztus kartupeļus, uz sakņu rīves sarīvētus burkānus, ripiņās sagrieztus sīpolus un tomātus.
  3. Uzlej verdošu ūdeni, lai produkti būtu pilnība apņemti.
  4. Vāra uz lēnas uguns, laiku pa laikam noputojot.
  5. Vārīšanās beigās pievieno sāli, piparus un ķimenes.
  6. Jēra gaļu ar dārzeņiem pasniedz tajos pašos māla podiņos, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes