Sastāvdaļas
- 500 g butes
- 2,5 glāzes piena
- 4 sīpoli
- 1,5 ēdamkarotes sviesta
- 1 ēdamkarote miltu
- citrona sula pēc garšas
- sāls, cukurs pēc garšas
Pagatavošana
- Sagatavo zivis, sagriež gabalos.
- Uzvāra pienu un tajā izvāra zivis.
- Bez taukiem izcep sīpolus.
- Gatavos karstos sīpolus izberž caur sietu.
- Sīpolu biezenim pieliek ar saceptiem miltiem saberztu sviestu, pielej mazliet verdoša ūdens un vāra, līdz maisījums kļūst biezs, pēc tam pēc garšas pielej citrona sulu, pieber sali un cukuru.
- Gatavās zivis saliek šķīvī un pārlej ar sīpola mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!