Sastāvdaļas
- 2 olas
- 180 g cukura
- 1/4 bundžas iebiezināta piena
- 200 g krējuma
- 200 g miltu
- šķipsniņa sāls
- 1 tējkarote dzeramās sodas
- 1 tējkarote etiķa
- kakao pulveris
Krēmam:
- 200 g sviesta
- 2/3 bundžas iebiezināta piena
- 200 g sasmalcinātu riekstu
Dekorēšanai:
- drupināti cepumi
Pagatavošana
- Olas saputo ar cukuru, līdz masa kļūst gaiša.
- Pievieno iebiezinātu pienu, krējumu, sāli, ar etiķu dzēstu dzeramo sodu, miltus.
- Iejauc viendabīgu mīklu.
- To sadala trīs daļās, vienai no tam pievieno kakao pulveri un labi samaisa.
- Izcep trīs biskvītus, atdzesē.
- Biskvītus pārziež ar krēmu un mainot krāsu,kārtu vienu uz otra.
- Tortes virspusi un sānus, pārklāj ar krēmu un pārkaisa ar sasmalcinātiem sviesta cepumiem un sasmalcinātiem riekstiem.
- Torti uz 12 stundām novieto ledusskapī.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!