Sastāvdaļas
- 2 glāzes piena
- 70 g cukura
- 1 ēdamkarote miltu
- 2 tējkarotes kartupeļu cietes
- šķipsniņa vanilīna
- 2 olu dzeltenumi
Pagatavošana
- Pienu uzkarsē, bet neuzvāra.
- Olu dzeltenumus viegli sakuļ, maisot pielej ceturtdaļu piena.
- Samaisa miltus, kartupeļu cieti, vanilīnu.
- Olu dzeltenumu maisījumu sajauc ar miltu maisījumu.
- Visu sakuļ un lej katlā pie atlikušā piena.
- Maisot, vāra uz vidējas uguns, kamēr sabiezē.
- Katlu noņem no uguns, atdzesē, uzliekot vāku (lai neveidotos plēvīte).
- Pudiņu lej trauciņos, var ēst siltu, vai likt ledusskapī, un ēst aukstu.
- Šādi var pagatavot augļu, šokolādes vai karameļu pudiņus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!