Sastāvdaļas
- 1 glāze piena
- 1 glāze cukura
- 1 glāze rafinētas augu eļļas
- 4 ēdamkarotes kakao pulvera
- 2 olas
- vaniļas cukurs pēc garšas
- 1 glāze miltu
- 1 ēdamkarote cepamā pulvera
Pagatavošana
- Samaisa ar mikseri pienu, cukuru, eļļu, kakao pulveri, maisījumu sadala 2 daļās.
- Vienai daļai pievieno olas, vaniļas cukuru, miltus, cepamo pulveri - sakuļ ar mikseri.
- Veidni ietauko ar eļļu, lej to daļu, kurā ir milti.
- Cep 180 °C temperatūrā sakarsētā krāsnī, 20-25 minūtes, gatavību pārbauda ar koka iesmiņu, ja sauss - gatavs.
- Karstam pīrāgam veidnē pārlej otru mīklas daļu, atdzesē, sagriež gabalos.
- Var darīt arī tā - karstam pīrāgam pārlej otru mīklas daļu un atstāj uz nakti, tad sagriež gabalos.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!