Sastāvdaļas
- 3 ēdamkarotes auksta ūdens
- 2 + 1/4 tējkarotes želatīna
- 1,5 tases trekna saldā krējuma
- 1 tase piena
- 1/2 tases cukura
- 1 vaniļas pāksts
Pagatavošana
- Želatīnu samaisa ar ūdeni, atstāj uzbriest 5 minūtes.
- Katlā uzvāra saldo krējumu, pienu, cukuru un uz pusēm pārgrieztu vaniļas pāksti.
- Katlu noņem no uguns, izņem vaniļas pāksti.
- Pievieno želatīnu, 1 minūti maisa,
- Piena masu lej veidnītēs vai deserta trauciņos, atdzesē un liek ledusskapī uz 3-4 stundām.
- Desertu rotā pēc vēlēšanās un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!