Vakariņas „Asorti”

Vakariņas „Asorti” Foto: Vakariņas „Asorti”

Sastāvdaļas

  • 2 vidēja lieluma baklažāni
  • 6-7 vidēja lieluma kartupeļi
  • 8 valrieksta izmēra vistas gaļas gabaliņi
  • 2 sarkanās paprikas
  • 2 vidēja lieluma sīpoli
  • sakapātas dilles
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 1 ēdamkarote citronu sulas
  • augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Baklažānus sagriež gabaliņos, uzber sāli un patur 7 minūtes.
  2. Kartupeļus nomizo, sagriež salmiņos, cep sakarsētā augu eļļā gatavus, noliek atsevišķi.
  3. Gaļu cep, kopā ar sakapātiem sīpoliem, noliek atsevišķi.
  4. Apsālītos baklažānus noskalo un cep kopā ar salmiņos sagrieztu papriku.
  5. Cepšanas nobeigumā, baklažāniem un paprikai pievieno saspiestas ķiploku daiviņas, sautē 5 minūtes.
  6. Noņem no uguns un visu samaisa ar ceptajiem kartupeļiem un gaļu.
  7. Pārkaisa visu ar dillēm, uzrasina citronu sulu, pannai uzliek vāku, patur 5 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes