Sastāvdaļas
- 2 vidēja lieluma baklažāni
- 6-7 vidēja lieluma kartupeļi
- 8 valrieksta izmēra vistas gaļas gabaliņi
- 2 sarkanās paprikas
- 2 vidēja lieluma sīpoli
- sakapātas dilles
- 4 ķiploka daiviņas
- 1 ēdamkarote citronu sulas
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Baklažānus sagriež gabaliņos, uzber sāli un patur 7 minūtes.
- Kartupeļus nomizo, sagriež salmiņos, cep sakarsētā augu eļļā gatavus, noliek atsevišķi.
- Gaļu cep, kopā ar sakapātiem sīpoliem, noliek atsevišķi.
- Apsālītos baklažānus noskalo un cep kopā ar salmiņos sagrieztu papriku.
- Cepšanas nobeigumā, baklažāniem un paprikai pievieno saspiestas ķiploku daiviņas, sautē 5 minūtes.
- Noņem no uguns un visu samaisa ar ceptajiem kartupeļiem un gaļu.
- Pārkaisa visu ar dillēm, uzrasina citronu sulu, pannai uzliek vāku, patur 5 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!