Vājpiena biezpiena-šokolādes deserts

Vājpiena biezpiena-šokolādes deserts Foto: Vājpiena biezpiena-šokolādes deserts

Sastāvdaļas

 ● 100 g jogurta bez piedevām
 ● 300 g vājpiena biezpiena
 ● 3 ēdamkarotes cukura
 ● 1,5 ēdamkarotes kakao pulvera
 ● 15 g želatīna

Pagatavošana

  1. Jogurtu, biezpienu, cukuru, kakao pulveri sakuļ ar blenderi viendabīgā masā.
  2. Želatīnu aplej ar aukstu ūdeni un atstāj uzbriest 10-15 minūtes.
  3. Uzbriedinātu želatīnu liek uz uguns, pilnībā izkausē.
  4. Izkausēto želatīnu pielej biezpiena masai, kārtīgi samaisa.
  5. Biezpiena-želatīna masu kuļ ar mikseri 1-2 minūtes.
  6. Masu lej deserta trauciņos un liek ledusskapī uz 2-3 stundām.
  7. Ja vēlas, masai var pievienot drupinātus riekstus.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes