Sastāvdaļas
- 100 g jogurta bez piedevām
- 300 g vājpiena biezpiena
- 3 ēdamkarotes cukura
- 1,5 ēdamkarotes kakao pulvera
- 15 g želatīna
Pagatavošana
- Jogurtu, biezpienu, cukuru, kakao pulveri sakuļ ar blenderi viendabīgā masā.
- Želatīnu aplej ar aukstu ūdeni un atstāj uzbriest 10-15 minūtes.
- Uzbriedinātu želatīnu liek uz uguns, pilnībā izkausē.
- Izkausēto želatīnu pielej biezpiena masai, kārtīgi samaisa.
- Biezpiena-želatīna masu kuļ ar mikseri 1-2 minūtes.
- Masu lej deserta trauciņos un liek ledusskapī uz 2-3 stundām.
- Ja vēlas, masai var pievienot drupinātus riekstus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!