Sastāvdaļas
- 4-5 sīpoli
- 50 g sviesta
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- sāls pēc garšas
- pipari pēc garšas
- ķimenes pēc garšas
- siers pēc garšas
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma
- 1,5-2 glāzes miltu
- 1/2 glāzes ūdens
Pagatavošana
- Gatavo mīklu - lielā bļodā samaisa miltus, sāli, sviestu, mīca ar rokām, veidojot viendabīgu drupaču masu.
- Pielej ūdeni, samaisa mīklu, liek ledusskapī uz 30 minūtēm.
- Sīpolus sagriež pusgredzenos.
- Pannu liek uz vidējas uguns, uzlej mazliet augu eļļas, liek sagrieztos sīpolus, cep 10 minūtes, pievieno sāli, piparus un ķimenes.
- Turpina cept 15 minūtes.
- Pievieno miltus, kārtīgi izmaisa, izslēdz uguni.
- Pievieno skābo krējumu, vēlreiz kārtīgi izmaisa.
- Sarīvē sieru.
- Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai.
- Mīklu izrullē veidnes lielumā, 5-7 mm biezumā.
- Mīklu liek veidnē, sadursta ar dakšiņu.
- Cep 10 minūtes.
- Tad biskvītu izņem, liek virsū sīpolu maisījumu, uzkaisa rīvētu sieru.
- Turpina cept 20-25 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!