Uzkodu torte ar lasi

Uzkodu torte ar lasi Foto: Uzkodu torte ar lasi

Sastāvdaļas

Omletēm:
● 6 olas
● 3 ēdamkarotes piena vai saldā krējuma
● 3 tējkarotes miltu
● 3 tējkarotes rīvēta cieta siera
● 100 g zaļumu (spinātu, pētersīļu, diļļu)
● 3 ēdamkarotes tomātu mērces
Krēmam:
● 1 sarkanā paprika
● 200 g liesa siera
● 2-3 ēdamkarotes majonēzes
● sāls
Dzeltenajai omletei:
● 2 olas
● 1 ēdamkarote saldā krējuma
● 1 tējkarote miltu
● 1 tējkarote rīvēta siera
● sāls
Sarkanajai omletei:
● visas tās pašas sastāvdaļas, kas dzeltenajai, tikai pievieno šķipsniņu maltas paprikas un 3 ēdamkarotes kečupa
Zaļajai omletei:
● visas tās pašas omlešu sastāvdaļas, kas minētas iepriekš, tikai pievieno pētersīļus un mazliet diļļu.
● mazsālīts lasis

Pagatavošana

  1. Gatavo krēmu - papriku sagriež sīkos gabaliņos, aplej ar verdošu ūdeni, ūdeni nospiež, samaisa ar rīvētu sieru, pievieno majonēzi.
  2. Visu kārtīgi samaisa.
  3. Omlešu sastāvdaļas sakuļ, uzliekot pannai vāku, izcep.
  4. Sarkanajai omletei liek virsū pusi krēma, tad liek virsū zaļo omleti, tai virsū liek atlikušo krēmu, virsū liek dzelteno omleti.
  5. Gatavu torti sadala porciju gabalos, rotā ar laša gabaliņiem, ķirštomātiem, zaļumiem, majonēzi.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes