Uzkodu torte ar lasi

Uzkodu torte ar lasi Foto: Uzkodu torte ar lasi

Sastāvdaļas

Omletēm:

  • 6 olas
  • 3 ēdamkarotes piena vai saldā krējuma
  • 3 tējkarotes miltu
  • 3 tējkarotes rīvēta cieta siera
  • 100 g zaļumu (spinātu, pētersīļu, diļļu)
  • 3 ēdamkarotes tomātu mērces

Krēmam:

  • 1 sarkanā paprika
  • 200 g liesa siera
  • 2-3 ēdamkarotes majonēzes
  • sāls

Dzeltenajai omletei:

  • 2 olas
  • 1 ēdamkarote saldā krējuma
  • 1 tējkarote miltu
  • 1 tējkarote rīvēta siera
  • sāls

Sarkanajai omletei:

  • visas tās pašas sastāvdaļas, kas dzeltenajai, tikai pievieno šķipsniņu maltas paprikas un 3 ēdamkarotes kečupa

Zaļajai omletei:

  • visas tās pašas omlešu sastāvdaļas, kas minētas iepriekš, tikai pievieno pētersīļus un mazliet diļļu.
  • mazsālīts lasis

Pagatavošana

  1. Gatavo krēmu - papriku sagriež sīkos gabaliņos, aplej ar verdošu ūdeni, ūdeni nospiež, samaisa ar rīvētu sieru, pievieno majonēzi.
  2. Visu kārtīgi samaisa.
  3. Omlešu sastāvdaļas sakuļ, uzliekot pannai vāku, izcep.
  4. Sarkanajai omletei liek virsū pusi krēma, tad liek virsū zaļo omleti, tai virsū liek atlikušo krēmu, virsū liek dzelteno omleti.
  5. Gatavu torti sadala porciju gabalos, rotā ar laša gabaliņiem, ķirštomātiem, zaļumiem, majonēzi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes