Sastāvdaļas
- 6 mazie, apaļie baltmaizes kukulīši
- 6 paipalu olas
- 120 g šķiņķa
- 1 sālīts gurķis
- 90 g sviesta
- 3 ēdamkarotes piena
- 3 ēdamkarotes majonēzes
- 1 tējkarote sinepju
- malti melnie pipari pēc garšas
- dilles, pētersīļi pēc garšas
Pagatavošana
- Baltmaizes kukulīšiem nogriež virsmiņu un izņem mīkstumu.
- Gurķi un šķiņķi sagriež salmiņos, samaisa ar majonēzi un sinepēm.
- Izdobtās bulciņas samitrina ar pienu(pusi ēdamkarotes) un ieziež ar sviestu.
- Vidū liek šķiņķa-gurķu maisījumu, virsū uzsit paipalu olu.
- Olām uzkaisa maltus melnos piparus.
- Cep 200°C temperatūrā, kamēr olu baltums sabiezē.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!