Sastāvdaļas
- 1 kg liellopu gaļas
- 4 tomāti, bez mizas
- 3 paprikas
- 3-4 gaišie, garenie pipari
- lielās šķēlēs sagriezti kartupeļi
- 1 čili pipars
- 4 pusgredzenos sagriezti sīpoli
- 2-3 vidēja lieluma burkāni, sagriezti šķēlītēs
- 1 bundža konservētu pupiņu tomātu mērcē
- eļļa cepšanai
- gaļas buljons vai ūdens
- malta paprika, sāls, pipari, ķiploki, pētersīļi
Pagatavošana
- Sīpolus apcep eļļā, pievieno 2 ēdamkarotes maltas paprikas, samaisa.
- Sīpolus liek katlā, pievieno gaļu, burkānus, pārējos dārzeņus (izņemot kartupeļus un ķiplokus), uzber sāli.
- Uzlej buljonu vai ūdeni, tik daudz, lai tikai mazliet pārklāj.
- Zupai jābūt ļoti biezai, pieliek čili piparu, uzliek vāku, vāra.
- Pēc 40-60 minūtēm, pieliek kartupeļus, atlikušo buljonu, ja vajag, pieber sāli, uzliek vāku un turpina vārīt.
- Kad kartupeļi ir izvārījušies, pievieno ķiplokus un pētersīļus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!