Ungāru zupa - bogračs

Ungāru zupa - bogračs Foto: Ungāru zupa - bogračs

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopu gaļas
  • 4 tomāti, bez mizas
  • 3 paprikas
  • 3-4 gaišie, garenie pipari
  • lielās šķēlēs sagriezti kartupeļi
  • 1 čili pipars
  • 4 pusgredzenos sagriezti sīpoli
  • 2-3 vidēja lieluma burkāni, sagriezti šķēlītēs
  • 1 bundža konservētu pupiņu tomātu mērcē
  • eļļa cepšanai
  • gaļas buljons vai ūdens
  • malta paprika, sāls, pipari, ķiploki, pētersīļi

Pagatavošana

  1. Sīpolus apcep eļļā, pievieno 2 ēdamkarotes maltas paprikas, samaisa.
  2. Sīpolus liek katlā, pievieno gaļu, burkānus, pārējos dārzeņus (izņemot kartupeļus un ķiplokus), uzber sāli. 
  3. Uzlej buljonu vai ūdeni, tik daudz, lai tikai mazliet pārklāj.
  4. Zupai jābūt ļoti biezai, pieliek čili piparu, uzliek vāku, vāra.
  5. Pēc 40-60 minūtēm, pieliek kartupeļus, atlikušo buljonu, ja vajag, pieber sāli, uzliek vāku un turpina vārīt.
  6. Kad kartupeļi ir izvārījušies, pievieno ķiplokus un pētersīļus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes