Sastāvdaļas
- 2,2 kg liellopu gaļas
- 900 g sīpolu
- 60 ml augu eļļas
- 4 ēdamkarotes maltas paprikas
- 3 ķiploka daiviņas
- 2 ml ķimeņu
- 2 ml maltu melno piparu
- sāls pēc garšas
- 1 l buljona
- 120 g tomātu pastas
Pagatavošana
- Sīpolus un ķiplokus sakapā.
- Uzkarsē katlu, ielej eļļu, cep sīpolus, kamēr tie kļūst viegli zeltaini.
- Pievieno ķiplokus, papriku, sāli, piparus un ķimenes, kārtīgi samaisa..
- Buljonu samaisa ar tomātu pastu, lej katlā, vēlreiz kārtīgi visu samaisa.
- Uzvāra, samazina uguni līdz minimumam.
- Katlā lie sagrieztu gaļu, vāra, neuzliekot katlam vāku, 1-1,5 stundas, kamēr gaļa ir mīksta.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!