Ungāru gulaša zupa

Ungāru gulaša zupa Foto: Ungāru gulaša zupa

Sastāvdaļas

  • 1/5 kg jēra gaļas
  • 1 sīpols
  • 1 ēdamkarote sagriezta speķa
  • saldais sarkano piparu pulveris
  • melnie pipari
  • milti
  • sausais vīns
  • sāls
  • kartupeļi
  • sarkanie un zaļie pipari

Pagatavošana

  1. Uz 1/5 kg gaļas ņem 1 sīpolu un 1 ēdamkaroti sagriezta žāvēta speķa.
  2. Speķi ar sasmalcinātiem sīpoliem apcep un sautē, pieber saldo sarkano piparu pulveri, melnos piparus, sagrieztu gaļu, apkaisa ar miltiem un nedaudz apcep.
  3. Pievieno glāzi sausā vīna, pieber sāli un visu sautē.
  4. Īsi pirms gatavības pievieno četrās daļās sagrieztus kartupeļus.
  5. Kad gaļa un mīksti, pieliek gredzenos sagrieztus sarkanos un zaļos piparus.
  6. Vēl vāra, līdz pipari mīksti.
  7. Pie šādas zupas atsevišķi pasniedz piedevas (klimpas, vārītus makaronus, sālsūdeni vārītus mīklas kvadrātiņus u.c.).

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes