Ukraiņu borščs ar liellopu gaļu un sēnēm

Sastāvdaļas

  • liellopa plānās daļas gabals
  • sēnes (šampinjoni)
  • 3 bietes
  • 1/2 svaiga kāposta
  • 2 svaigi burkāni
  • 1 sīpols
  • 1 selerija kāts
  • sarkanvīns
  • 2 ēdamkarotes tomātu pasta
  • 1 ēdamkarote ''Worchester'' mērces
  • dilles, pētersīļi
  • skābais krējums
  • garšvielas

Pagatavošana

  1. Lielā katlā apcep liellopa gaļu, kas ir sagriezta 1.5 cm kubiņos.
  2. Kad gaļa apbrūninās, ņemam ārā un ieliekam atsevišķā traukā.
  3. Tajā pašā katlā, kur apcepām gaļiņu, ielej olīveļļu un apcep brūnas sēnes, apmēram 4-5 min. Kad sēnes apcepušās, liec tās citā bļodā.
  4. Tajā pašā katlā ielej olīveļļu un liec cepties sagrieztus sīpolus, bietes, kāpostus, burkānus, selerija kātus.
  5. Apcep līdz sāk palikt brūni.
  6. Pievieno sarkanvīnu, sēnes, un turpini visu maisīt.
  7. Pēc brīža pievieno tomātu pastu un ''Worchester'' mērci. Pievieno nedaudz ūdeni.
  8. Liec vāciņu un atļauj uzvārīties.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes