Tvaicēta ķiploku liellopu gaļas desa

Sastāvdaļas

  • 300 g liellopu gaļas
  • 30 g rīsu
  • 1 ķiploka daiviņa
  • sviests
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana

  1. Liellopa gaļu samaļam 4 reizes gaļas mašīnā kopa ar ķiploku. 
  2. Tad pievieno pusgatavos rīsus, visu masu samaisa. 
  3. Masu liek uz mitras marles un tinot veido desu. 
  4. Satīto rullīti ievieto tvaika katlā, kura gatavo 30-35 minūtes.
  5. Gatavu desu izņem no marles, sagriež, pasniedz ar kausēto sviestu vai pārlej pāri aso mērci.
  6. Pipari, sāls pēc garšas.

Recepti piedāvā: videovirtuve.lv

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes