Tunča strūdele

Tunča strūdele Foto: Tunča strūdele

Sastāvdaļas

  • 300 - 350 g konservētu tunču eļļā
  • 1 neliels sīpols
  • 1 ēdamkarote kaperu
  • 1 ola
  • 5 olīvas (bez kauliņiem)
  • sāls, pipari pēc garšas
  • 2 ēdamkarotes saberzu sāļo krekeru
  • sviests cepšanai
  • ola pārziešanai
  • 1 plāksne kārtainās mīklas

Pagatavošana

  1. Olīvas un krekerus sasmalcina.
  2. Tuncim notecina eļļu.
  3. Sviestā apcep sagrieztu sīpolu, piejauc krekerus, nedaudz padzesētam pievieno olu, kaperus, olīvas, sāli, piparus.
  4. Visas sastāvdaļas sajauc tā, lai zivis paliek gabaliņos.
  5. Masu liek uz plāni izveltnētas kārtainās mīklas plāksnes, satin ruletē, malu un galus stipri aizspiež, liek uz cepamā papīra, pārziež ar olu.
  6. Cep 180 - 200°C temperatūrā apmēram 25 - 30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes