Trīs veidu biskvītu torte ar riekstiem

Trīs veidu biskvītu torte ar riekstiem Foto: Trīs veidu biskvītu torte ar riekstiem

Sastāvdaļas

  • 300 g skābā krējuma
  • 250 g cukura
  • 300 g miltu
  • 3 olas
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 1 ēdamkarote magoņu sēklu
  • nedaudz valriekstu
  • 4 ēdamkarotes kakao pulvera

Krēmam:

  • 700 g skābā krējuma
  • 150 g cukura
  • kausēta šokolāde (dekorēšanai)

Pagatavošana

  1. Ar elektrisko putotāju saputo olas un cukuru, tad pievieno skābo krējumu. Pakāpeniski pievieno izsijātus miltus un cepamo pulveri.
  2. Mīklu sadala 3 daļās. Pirmajai daļai pievieno 2 ēdamkarotes kakao pulveri un riekstus, otrai daļai pievieno tikai 2 ēdamkarotes kakao pulvera, tiešai - magoņu sēklas. 
  3. Katru kārtu liek cepties 180°C temperatūrā 15 minūtes.
  4. Krēms: Skābo krējumu sajauc ar cukuru, līdz cukurs pilnībā izkusis.
  5. Pamata kārtu (ar riekstiem) pārziež ar krēmu, tad klāj magoņu sēklu biskvītu, kuru arī pārziež ar krēmu.
  6. Trešo biskvītu sagriež nelielos gabaliņos, pārkaisa pār kūku un pārlej ar atlikušo krēma daudzumu.
  7. Dekorē ar kausētu šokolādi un ievieto ledusskapī uz 3 stundām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes