Tradicionālās kartupeļu pankūkas

Tradicionālās kartupeļu pankūkas Foto: Tradicionālās kartupeļu pankūkas

Sastāvdaļas

  • nevārīti kartupeļi
  • sāls pēc garšas
  • eļļa un mazliet sviesta cepšanai

Pagatavošana

  1. Kartupeļus sarīvē uz smalkās rīves.
  2. Ja kartupeļi ir pārāk sulīgi, nolej lieko sulu, pievieno šķipsniņu sāls.
  3. Pannā sakarsē taukvielas un cep pankūkas, kamēr tās iegūst zeltainu nokrāsu, bet maliņas kļūst viegli kraukšķīgas.
  4. Pankūkas pasniedz kopa ar skābu krējumu vai brūkleņu ievārījumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes