Torte „Zilais putniņš”

Torte „Zilais putniņš” Foto: Torte „Zilais putniņš”

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes miltu
  • 4 olas
  • 8 ēdamkarotes cukura
  • 150 g margarīna
  • 300 g melleņu
  • 5 ēdamkarotes pūdercukura

Pagatavošana

  1. Olu dzeltenumus saputo ar 5 ēdamkarotēm cukura, pievieno margarīnu, miltus un kārtīgi samaisa.
  2. Gatavu mīklu liek formā un novieto aukstā vietā uz 10 minūtēm.
  3. Pa to laiku mellenes sajauc ar 3 ēdamkarotēm cukura, noliek pastāvēt.
  4. Biskvītu izcep 180°C temperatūrā līdz tas ir skaisti dzeltens.
  5. Neizņemot to no cepeškrāsns, uz tā klāj melleņu - cukura masu.
  6. Olas baltumu saputo stingrās putās ar pūdercukuru un ar to pārklāj tortes virsmu un vēl cep 30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes