Sastāvdaļas
- 2 glāzes miltu
- 4 olas
- 8 ēdamkarotes cukura
- 150 g margarīna
- 300 g melleņu
- 5 ēdamkarotes pūdercukura
Pagatavošana
- Olu dzeltenumus saputo ar 5 ēdamkarotēm cukura, pievieno margarīnu, miltus un kārtīgi samaisa.
- Gatavu mīklu liek formā un novieto aukstā vietā uz 10 minūtēm.
- Pa to laiku mellenes sajauc ar 3 ēdamkarotēm cukura, noliek pastāvēt.
- Biskvītu izcep 180°C temperatūrā līdz tas ir skaisti dzeltens.
- Neizņemot to no cepeškrāsns, uz tā klāj melleņu - cukura masu.
- Olas baltumu saputo stingrās putās ar pūdercukuru un ar to pārklāj tortes virsmu un vēl cep 30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!