Sastāvdaļas
Šokolādes kārtai:
- 250 g tumšās šokolādes
- 170 g sviesta
- 3 ēdamkarotes kakao pulvera
- 5 ēdamkarotes miltu
- 3 olas
- 4 ēdamkarotes cukura
Banānu-biezpiena kārtai:
- 200 g biezpiena
- 2 olas
- 2 nelieli saldi banāni
- 2 ēdamkarotes cukura
Pagatavošana
- Ūdens peldē izkausē šokolādi un sviestu viendabīgā masā.
- Olas ar cukuru sakuļ, izmantojot mikseri, kuļ 5 minūtes.
- Miltus samaisa ar kakao pulveri.
- Pievieno šokolādi sakultajām olām, stipri kuļot, lai šokolāde nenosēstos.
- Maisījumā iesijā miltus un kakao pulveri, uzmanīgi samaisa - šokolādes kārta ir gatava.
- Gatavo biezpiena-banānu kārtu - biezpienu, olas, cukuru un banānus sakuļ blenderī, viendabīgā masā.
- Veidni ietauko ar sviestu, plānā kārtiņā liek šokolādes masu, virsū liek biezpiena-banānu masu.
- Uzmanīgi ar iesmiņu izveido vilnīšus, samaisot kārtas.
- Tālāk liek kārtas pamīšus.
- Cep 175°C temperatūrā 30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!