Torte „Sirreālists”

Torte „Sirreālists” Foto: Torte „Sirreālists”

Sastāvdaļas

Šokolādes kārtai:
  • 250 g tumšās šokolādes
  • 170 g sviesta
  • 3 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 5 ēdamkarotes miltu
  • 3 olas
  • 4 ēdamkarotes cukura
Banānu-biezpiena kārtai:
  • 200 g biezpiena
  • 2 olas
  • 2 nelieli saldi banāni
  • 2 ēdamkarotes cukura

Pagatavošana

  1. Ūdens peldē izkausē šokolādi un sviestu viendabīgā masā.
  2. Olas ar cukuru sakuļ, izmantojot mikseri, kuļ 5 minūtes.
  3. Miltus samaisa ar kakao pulveri.
  4. Pievieno šokolādi sakultajām olām, stipri kuļot, lai šokolāde nenosēstos.
  5. Maisījumā iesijā miltus un kakao pulveri, uzmanīgi samaisa - šokolādes kārta ir gatava.
  6. Gatavo biezpiena-banānu kārtu - biezpienu, olas, cukuru un banānus sakuļ blenderī, viendabīgā masā.
  7. Veidni ietauko ar sviestu, plānā kārtiņā liek šokolādes masu, virsū liek biezpiena-banānu masu.
  8. Uzmanīgi ar iesmiņu izveido vilnīšus, samaisot kārtas.
  9. Tālāk liek kārtas pamīšus.
  10. Cep 175°C temperatūrā 30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes