Sastāvdaļas
- 2 olas
- 1 glāze cukura
- 1 glāze upeņu vai ķiršu ievārījuma
- 1 glāze kefīra
- 2 tējkarotes sodas
- 1,5-2 glāzes miltu
Krēmam:
- 500 ml skābā krējuma
- 1/4 glāzes cukura
Pagatavošana
- Olas sakuļ ar cukuru, pievieno ievārījumu, kefīrā izmaisītu sodu, miltus - visu samaisa.
- Mīklu lej ietaukotās veidnēs, cep 2 biskvītus.
- Biskvītus cep sakarsētā krāsnī, 20-25 minūtes.
- Katru biskvītu sagriež 2 daļās.
- Biskvītus mitrina ar sīrupu vai ūdeni, kas samaisīts ar ievārījumu.
- Gatavo krēmu - sakuļ skābo krējumu ar cukuru.
- Krēmu klāj starp biskvītiem, torti rotā pēc saviem ieskatiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!