Torte „Sakaltušais celms”

Torte „Sakaltušais celms” Foto: Torte „Sakaltušais celms”

Sastāvdaļas

● 2 olas
● 1 glāze cukura
● 1 glāze upeņu vai ķiršu ievārījuma
● 1 glāze kefīra
● 2 tējkarotes sodas
● 1,5-2 glāzes miltu
Krēmam:
● 500 ml skābā krējuma
● 1/4 glāzes cukura

Pagatavošana

  1. Olas sakuļ ar cukuru, pievieno ievārījumu, kefīrā izmaisītu sodu, miltus - visu samaisa.
  2. Mīklu lej ietaukotās veidnēs, cep 2 biskvītus.
  3. Biskvītus cep sakarsētā krāsnī, 20-25 minūtes.
  4. Katru biskvītu sagriež 2 daļās.
  5. Biskvītus mitrina ar sīrupu vai ūdeni, kas samaisīts ar ievārījumu.
  6. Gatavo krēmu - sakuļ skābo krējumu ar cukuru.
  7. Krēmu klāj starp biskvītiem, torti rotā pēc saviem ieskatiem.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes