Sastāvdaļas
- 2 olas
- 1 bundža iebiezinātā piena
- 150 g sviesta
- 1 glāze miltu
- 1 tējkarote cepamā pulvera
Krēmam:
- 1 bundža vārītā iebiezinātā piena
- 150 g sviesta
- 1 ēdamkarote kakao pulvera
- 1 ēdamkarote ruma vai konjaka
Pagatavošana
- Mīkstu sviestu sakuļ ar iebiezināto pienu, pievieno olas, miltus, cepamo pulveri, visu kārtīgi samaisa.
- No mīklas izcep 3 vai 4 biskvītus.
- Iebiezināto pienu sakuļ ar sviestu, pievieno kakao pulveri, rumu vai konjaku.
- Visu sakuļ, krēmu ziež starp biskvītiem, kā arī, noziež tortes malas.
- Torti rotā pēc saviem ieskatiem, pirms pasniegšanas, torti liek ledusskapī uz 4-6 stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!