Torte „Maša”

Torte „Maša” Foto: Torte „Maša”

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 1 bundža iebiezinātā piena
  • 150 g sviesta
  • 1 glāze miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
Krēmam:
  • 1 bundža vārītā iebiezinātā piena
  • 150 g sviesta
  • 1 ēdamkarote kakao pulvera
  • 1 ēdamkarote ruma vai konjaka

Pagatavošana

  1. Mīkstu sviestu sakuļ ar iebiezināto pienu, pievieno olas, miltus, cepamo pulveri, visu kārtīgi samaisa.
  2. No mīklas izcep 3 vai 4 biskvītus.
  3. Iebiezināto pienu sakuļ ar sviestu, pievieno kakao pulveri, rumu vai konjaku.
  4. Visu sakuļ, krēmu ziež starp biskvītiem, kā arī, noziež tortes malas.
  5. Torti rotā pēc saviem ieskatiem, pirms pasniegšanas, torti liek ledusskapī uz 4-6 stundām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes