Torte „Bruņurupucis”

Torte „Bruņurupucis” Foto: Torte „Bruņurupucis”

Sastāvdaļas

 ● 6 olu baltumi
 ● 6 olu dzeltenumi
 ● 2 glāzes cukura
 ● 2 glāzes miltu
 ● 1 tējkarote sodas vai cepamā pulvera
Krēmam:
 ● 750 g skābā krējuma
 ● 1 glāze cukura

Pagatavošana

    1. Olu baltumus sakuļ ar vienu glāzi cukura.
    2. Olu dzeltenumus sakuļ ar vienu glāzi cukura.
    3. Sakultos olu baltumus samaisa ar sakultajiem dzeltenumiem.
    4. Uzmanīgi pievieno izsijātus miltus ar sodu vai cepamo pulveri.
    5. Cep biskvītus 180°C temperatūrā.
    6. Gatavo krēmu - skābo krējumu ar cukuru sakuļ ar putojamo slotiņu, kamēr cukurs izkūst.
    7. Krēmu ziež starp biskvītiem, pārkaisa ar šokolādes skaidiņām.
    8. Var pievienot arī plānas ābolu šķēlītes, valriekstus un brūklenes.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes