Torte ar šokolādi un ogām

Torte ar šokolādi un ogām Foto: Torte ar šokolādi un ogām

Sastāvdaļas

  • 360 g valriekstu
  • 60 g kakao pulvera
  • 1/4 tējkarotes sāls
  • 170 g dateļu
Glazūrai:
  • 60 g dateļu
  • 60 ml agaves nektāra
  • 120 g avokado
  • 30 g kakao pulvera
Pildījumam un rotājumam:
  • 1 glāze aveņu
  • 120 g citu ogu

Pagatavošana

  1. Gatavo mīklu - valriekstus, sāli, kakao pulveri sablenderē.
  2. Kad iegūta pulvera konsistence, pievieno dateles bez kauliņiem, sablenderē viendabīgā masā.
  3. Mīklu sadala 2 daļās, ietin pārtikas plēvē, liek ledusskapī dzesēties.
  4. Gatavo glazūru - dateles bez kauliņiem, agaves nektāru, avokado, sablenderē viendabīgā masā.
  5. Pievieno kakao pulveri, vēlreiz sakuļ.
  6. Veidnē ar noņemamām malām liek vienu mīklas kārtu, kārtīgi to sablīvē.
  7. Uzklāj dažas karotes glazūras, samaisītas, mazliet saberztas ogas.
  8. Virsū liek otru mīklas kārtu.
  9. Noņem veidnes maliņas, uzklāj glazūru pa visu tortes virsmu, rotā ar ogām, pasniedz.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes