Torte ar kafijas krēmu

Torte ar kafijas krēmu Foto: Torte ar kafijas krēmu

Sastāvdaļas

Biskvītiem:
 ● 250 g miltu
 ● 1/4 tējkarotes cepamā pulvera
 ● 4 ēdamkarotes kakao pulvera
 ● 115 g cukura
 ● 2 olas
 ● 150 ml saulespuķu eļļas
 ● 150 ml piena
 ● rīvēta šokolāde
Krēmam:
 ● 1 tējkarote šķīstošās kafijas pulvera
 ● 1 ēdamkarote ūdens 
 ● 300 ml trekna saldā krējuma 
 ● 2 ēdamkarotes cukura

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
  2. Miltus izsijā bļodā, pievieno kakao pulveri, cepamo pulveri, cukuru, olas, pienu, saulespuķu eļļu.
  3. Visu sakuļ ar mikseri, mīklu sadala 2 daļās.
  4. Vienu mīklas daļu liek veidnē, cep 5-7 minūtes sakarsētā krāsnī.
  5. Tad izcep arī otru mīklas daļu.
  6. Gatavo krēmu - kafijas pulveri izšķīdina ūdenī.
  7. Saldo krējumu kuļ tik ilgi, kamēr tas kļūst ļoti biezs, pievieno kafiju un vēlreiz sakuļ.
  8. Uzklāj 1 biskvītam krēmu, tad liek virsū otru biskvītu, uzklāj atlikušo krēmu, torti apkaisa ar rīvētu šokolādi.
  9. Torti liek ledusskapī ievilkties uz nakti.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes