Sastāvdaļas
- 1 glāze cukura
- 1,5 glāzes miltu
- 1 ēdamkarote kakao pulvera
- 1 tējkarote sodas
- etiķis
- 2 olas
- 1 glāze skābā krējuma
Krēmam:
- 2 glāzes skābā krējuma
- 1 glāze cukura
- vanilīns
Mitrināšanai:
- 1/2 glāzes piena
- 2 ēdamkarotes cukura
Rotāšanai:
- rieksti pēc izvēles
Pagatavošana
- Gatavo mīklu - cukuru samaisa ar miltiem.
- Pievieno dzēstu sodu, sakultas olas, skābo krējumu - visu kārtīgi samaisa.
- Mīklu sadala uz pusēm, vienai daļai pievieno kakao pulveri.
- Veidnē ieklāj cepamo papīru, cep 2 biskvītus.
- Cep sakarsētā krāsnī, kamēr gatavi.
- Gatavus, atdzesētus biskvītus pārgriež uz pusēm, mitrina.
- Mitrināšanai - cukuru kārtīgi samaisa ar pienu, mitrina biskvītus.
- Starp biskvītiem klāj krēmu, torti rotā ar riekstiem.
- Gatavo krēmu - skābo krējumu sakuļ ar cukuru un vanilīnu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!