Torte „Aplaizīsi pirkstiņus”

Torte „Aplaizīsi pirkstiņus” Foto: Torte „Aplaizīsi pirkstiņus”

Sastāvdaļas

  • 1 glāze cukura
  • 1,5 glāzes miltu
  • 1 ēdamkarote kakao pulvera
  • 1 tējkarote sodas
  • etiķis
  • 2 olas
  • 1 glāze skābā krējuma
Krēmam:
  • 2 glāzes skābā krējuma
  • 1 glāze cukura
  • vanilīns
Mitrināšanai:
  • 1/2 glāzes piena
  • 2 ēdamkarotes cukura
Rotāšanai:
  • rieksti pēc izvēles

Pagatavošana

  1. Gatavo mīklu - cukuru samaisa ar miltiem.
  2. Pievieno dzēstu sodu, sakultas olas, skābo krējumu - visu kārtīgi samaisa.
  3. Mīklu sadala uz pusēm, vienai daļai pievieno kakao pulveri.
  4. Veidnē ieklāj cepamo papīru, cep 2 biskvītus.
  5. Cep sakarsētā krāsnī, kamēr gatavi.
  6. Gatavus, atdzesētus biskvītus pārgriež uz pusēm, mitrina.
  7. Mitrināšanai - cukuru kārtīgi samaisa ar pienu, mitrina biskvītus.
  8. Starp biskvītiem klāj krēmu, torti rotā ar riekstiem.
  9. Gatavo krēmu - skābo krējumu sakuļ ar cukuru un vanilīnu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes