Tomātu zupa ar vistas fileju un zaļajām pākšu pupiņām

Tomātu zupa ar vistas fileju un zaļajām pākšu pupiņām Foto: Tomātu zupa ar vistas fileju

Sastāvdaļas

  • 400 g vistas filejas
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 liels sīpols
  • 800 g konservētu tomātu savā sulā
  • 1 l vistas buljona
  • 1 tējkarote kaltēta bazilika
  • 1/2 tējkarotes kaltēta oregano
  • 200 g zaļo pākšu pupiņu
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Sīpolu un ķiploka daiviņas sīki sakapā.
  2. Vistas fileju sagriež sīkos gabaliņos.
  3. Pannā uzkarsē 1 ēdamkaroti augu eļļas, cep sīpolu, kamēr tas paliek mīksts, pievieno ķiplokus, turpina cept 1 minūti.
  4. Pievieno vistas gaļu, maisot cep, 3-4 minūtes.
  5. Gaļu ar dārzeņiem pārliek katlā, pielej buljonu, garšvielas, sāli, saspiestus tomātus ar visu sulu. 
  6. Zupu uzvāra un turpina vārīt uz mazas uguns, 30 minūtes.
  7. Zaļās pākšu pupiņas sīki sagriež, liek zupā, turpina vārīt vēl 10 minūtes.
  8. Zupu noņem no uguns un pasniedz.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes