Sastāvdaļas
- 4 šķēles kubiņos sagrieztas pilngraudu maizes
- 5 plānās šķēlītēs sagriezti tomāti
- 150 g plānās šķēlītēs sagriezta Ementāles siera
- 6 lielas olas
- 150 ml piena
- 1 ēdamkarote sīki sakapātu pētersīļu
- sāls, pipari
Pagatavošana
- Cepeškrāsni sakarsē līdz 200°C temperatūrai.
- Ietauko dziļu cepamo veidni.
- Veidnē kārto maizi, tomātus un sieru.
- Lielā bļoda sakuļ olas, pienu un pētersīļus, pieber sāli un piparus.
- Maisījumu lej veidnē. Cep 20 minūtes līdz kūka gatava un zeltaina.
- Liek uz šķīvja un pasniedz karstu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!