Tomātu un jūras velšu zupa

Tomātu un jūras velšu zupa Foto: Tomātu un jūras velšu zupa

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg tomātu
  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • 5 ķiploka daiviņas
  • 500 ml vistas buljona
  • baziliks
  • 50 ml saldā krējuma
  • saldētas garneles un mīdijas
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Tomātus sagriež, sablendē.
  2. Sviestā apcep sakapātus ķiplokus, pievieno tomātu masu un buljonu. Vāra 15 minūtes.
  3. Pieliek sāli, piparus, baziliku, atlaidinātas garneles, mīdijas un uzvāra.
  4. Pasniedzot pielej klāt saldo krējumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes