Tomātu un jogurta zupa

Tomātu un jogurta zupa Foto: Tomātu un jogurta zupa

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg stingru tomātu
  • sāls, melni maltie pipari
  • 1 tējkarotes kaltētas raudenes
  • 125 ml jogurta (bez piedevām) 
  • 4 svaigas bazilika lapiņās

Pagatavošana

  1. Lielā katlā uzvara sālsūdeni, iemet tomātus, pēc 1 minūtes izņem un straujo noskalo zem auksta ūdens.
  2. Tomātus rupji sakapā un saspiež, lai atdalītu sēklas.
  3. Tad tomātus liek katlā, uzvāra un pieber sāli, piparus pēc garšas.
  4. Pievieno raudeni, iemaisa jogurtu.
  5. Uz lēnas uguns vāra vel 10 minūtes, lej šķīvjos.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes