Sastāvdaļas
- 2-3 stingri tomāti
- 50-60 g kūpinātas vistas krūtiņas
- 50 g cieta siera
- 2 ķiploka daiviņas
- pētersīļi
- sāls, pipari
- 2-3 ēdamkarotes majonēzes
- 2 baltmaizes šķēles
Pagatavošana
- Tomātus nomazgā, nosusina un sagriež salmiņos.
- Kūpināto vistas gaļu sagriež salmiņos.
- Sieru sarīvē uz rupjās rīves.
- Tomātus, vistas gaļu, sieru samaisa, pieber sāli, piparus, pievieno sakapātus pētersīļus, ķiplokus, majonēzi - visu samaisa.
- Pagatavo grauzdiņus - baltmaizes šķēles sagriež nelielos gabaliņos, cep sausā pannā, kamēr tie kļūst sarkanīgi un kraukšķīgi, atdzesē.
- Var izmantot arī veikalā nopērkamos grauzdiņus.
- Salātus liek salātu traukā, pārkaisa ar grauzdiņiem, rotā ar pētersīļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!