Sastāvdaļas
- 1/2 glāzes savā sulā konservētu tomātu gabaliņu
- 1 ķiploku daiviņa
- ūdens
- 200 ml zirņu miltu
- 1 tējkarote sezama sēkliņu
- 1/2 tējkarotes cukura
- 1/2 tējkarotes sāls
- melnie malti pipari pēc garšas
- 1 tējkarote citronu sulas
- 1 naža gals cepamā pulvera
- augu eļļa cepšanai
- krējums pasniegšanai
Pagatavošana
- Tomātus un ķiploku sablendē.
- Pielej ūdeni.
- Pievieno visas pārējās sastāvdaļas, sablendē viendabīgā mīklā.
- Cep nelielā eļļas daudzumā zeltaini brūnas.
- Pasniedz ar krējumu un tomātu sulu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!