Tomātu biezenis ar garšvielām

Tomātu biezenis ar garšvielām Foto: Tomātu biezenis ar garšvielām

Sastāvdaļas

  • 7 kg tomātu
  • 125 g sāls
  • 30 g bazilika
  • 60 g selerijas sēklu
  • 3 daiviņas ķiploka
  • 0.5 litri 5 % etiķa

Pagatavošana

  1. Tomātus nomazgā, liek katlā kopā ar garšvielām.
  2. Vāra, līdz sāk atdalīties miza un sēklas.
  3. Pēc tam izberž caur sietu, iegūto asu iztvaicē, tad pielej etiķi, izmaisa, sapilda traukos.
  4. Pasterizē °C temperatūrā 8 - 12 minūtes.
  5. Lieto pie zupām, mērcēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes