Sastāvdaļas
- 150 g kuskusa
- 2 cukini
- 1 baklažāns
- 4 ēdamkarotes olīveļļas
- 1 ēdamkarote baltvīna etiķa
- 120 g Fetas siera
- 2 ēdamkarotes sīki sakapātu piparmētru
- 2 ēdamkarotes sakapātu lociņu
- sāls, malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Pagatavo kuskusu. Cukini un baklažānu gareniski sagriež plānās šķēlēs. Grillē 10 - 15 minūtes, līdz tie kļūst mīksti.
- Dārzeņus sagriež gabaliņos, apkaisa ar sāli un pipariem. Apslaka ar eļļu un baltvīna etiķi.
- Kuskusu liek bļodā kopā ar dārzeņiem, Fetas sieru, piparmētrām un lociņiem. Samaisa un uz stundu noliek vēsumā.
- Tomātiem nogriež virspusē, ar karoti izņem mīkstumu. Apkaisa ar sāli, pipariem un ar griezuma vietu uz leju sulina 30 minūtes.
- Pilda ar kuskusu maisījumu. Pasniedz, mazliet atdzisušus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!