Tīteņi no Ķīnas kāpostiem

Tīteņi no Ķīnas kāpostiem Foto: Tīteņi no Ķīnas kāpostiem

Sastāvdaļas

 ● 8 Ķīnas kāposta lapas
 ● 300 g tītara vai vistas filejas
 ● 5 šampinjoni
 ● 1 tomāts
 ● zaļumi pēc garšas
 ● 2 ēdamkarotes graudaina biezpiena
 ● 2 ēdamkarotes tomātu pastas
 ● 3 ķiploka daiviņas
 ● sāls pēc garšas
 ● malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

    1. Tītara fileju vai vistas fileju sakapā sīkos gabaliņos, liek bļodā, pievieno biezpienu, sagrieztas sēnes, tomātus, zaļumus, pieber sāli, piparus, kārtīgi samaisa.
    2. Ķīnas kāposta lapas liek verdošā ūdenī uz 2-3 minūtēm, lielās lapu dzīslas nogriež vai izdauza.
    3. Gaļas pildījumu liek uz kāpostu lapas un satin tīteni.
    4. Tīteņus liek ietaukotā veidnē.
    5. Gatavo mērci no tomātu pastas, sakapātiem zaļumiem, ķiplokiem un mazliet ūdens.
    6. Ar šo mērci noziež katru tīteni.
    7. Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai, cep 35-40 minūtes.
    8. Tīteņus pasniedz ar skābo krējumu un zaļumiem.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes