Tītara gaļas salāti

Tītara gaļas salāti Foto: Tītara gaļas salāti

Sastāvdaļas

  • 200 g tītara gaļas
  • 1 - 2 ēdamkarotes citrona vai ābola sulas
  • 2 svaigi vai konservēti āboli
  • 2 olas
  • 2 - 3 kartupeļi vai viena glāze vārītu rīsu
  • 1 selerija
  • 2 - 3 svaigi vai konservēti tomāti
  • 1 - 1.5 glāzes majonēzes vai biezpiena mērces

Pagatavošana

  1. Cepeti sagriež sīkās šķēlītēs, apslaka ar sulu.
  2. Vārītas olas, dārzeņus un augļus sagriež, liek salātu traukā un salātu lapām.
  3. Mērci pasniedz atsevišķi vai pārlej salātiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes