Sastāvdaļas
- 500 g tītara gaļas
- 700 g kartupeļu
- 2 sīpoli
- 2 paprikas
- 3 ķiploka daiviņas
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- 2 ēdamkarotes sviesta
- 1/2 tējkarotes maltas paprikas
- 1/2 tējkarotes timiāna
- 1/4 tējkarotes maltu melno piparu
- 1 tējkarote sāls
- 3 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
Pagatavošana
- Tītara gaļu noskalo, nosusina, sagriež nelielos gabaliņos.
- Lielā pannā sakarsē augu eļļu, pievieno sviestu.
- Liek pannā gaļu, cep uz vidējas uguns, kamēr parādās brūngana garoziņa, pēc garšas pieber sāli un piparus.
- Pannā pievieno nomizotus un gabaliņos sagrieztus kartupeļus.
- Pēc 10 minūšu cepšanas, pievieno sagrieztus sīpolus un sagrieztu papriku.
- pēc garšas pievieno sāli un piparus.
- Turpina visu cept 10 minūtes.
- 5 minūtes, pirms cepšanas beigām, pievieno sakapātus ķiplokus, timiānu, sāli, maltu papriku, maltus melnos piparus.
- Visu samaisa, ja nepieciešams, pievieno vēl sāli.
- Pārkaisa ar sakapātiem pētersīļiem un noņem no uguns.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!