Tilapijas kotletes rīvmaizē

Sastāvdaļas

  • 185 g tilapijas filejas
  • 20 g maizes
  • 25 g rīvmaizes
  • 2 ēdamkarotes eļļas vai sviesta
  • 1 ēdamkarote sojas mērces
  • garšvielas
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Zivs fileju samaļam, pievienojam pienā vai ūdenī izmērcētu baltmaizi.
  2. Zivs masai pievieno garšvielas, 2 ēdamkarotes eļļas vai sviesta.
  3. Visu samaisa viendabīgā masā.
  4. Pannā ielej eļļu un uzkarsē.
  5. No zivju masas veido kotletītes kuras apvārta rīvmaizē.
  6. Liek uz pannas un cep zeltaini brūnas no abām pusēm.
  7. Gatavam kotletēm ļaujam zem vāka izsutināt 2-3 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes