Sastāvdaļas
- 185 g tilapijas filejas
- 20 g maizes
- 25 g rīvmaizes
- 2 ēdamkarotes eļļas vai sviesta
- 1 ēdamkarote sojas mērces
- garšvielas
- eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Zivs fileju samaļam, pievienojam pienā vai ūdenī izmērcētu baltmaizi.
- Zivs masai pievieno garšvielas, 2 ēdamkarotes eļļas vai sviesta.
- Visu samaisa viendabīgā masā.
- Pannā ielej eļļu un uzkarsē.
- No zivju masas veido kotletītes kuras apvārta rīvmaizē.
- Liek uz pannas un cep zeltaini brūnas no abām pusēm.
- Gatavam kotletēm ļaujam zem vāka izsutināt 2-3 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!