Sastāvdaļas
- 1 tilapijas fileja
- 3 citrona šķēlītes
- šķipsniņa ķiploku pulvera
- sviests
- sakapāti pētersīļi vai dilles
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
- Zivs fileju nosusina ar papīra salveti vai dvieli, uzber sāli un pārkaisa ar ķiploku pulveri.
- Fileju ietin folijā, liek veidnē, sviestu sagriež gabaliņos un liek uz filejas.
- Cep 15-20 minūtes.
- Pēc noteiktā laika citrona šķēlītes liek uz zivs filejas, foliju atver, turpina cept 5-7 minūtes.
- Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem, brokoļiem un zaļajām pupiņām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!