Sastāvdaļas
- 1 glāze vārītu rīsu
- 3 loksnes nori ūdenszāļu
- zivs (pēc izvēles)
- kausētais siers
- 1 gurķis
- ola mērcēšanai
- rīvmaize
Pagatavošana
- Gurķi un sieru sagriež salmiņos.
- Nori ūdenszāles sagriež 2 daļās.
- Zivi notīra un apsāla.
- Izmanto bambusa paklājiņu.
- Vienā pusē liek rīsus(ar mitrām rokām), tad virsmu mazliet samitrina.
- Visu liek pēc standarta, veidojot kvadrāta veida desiņu.
- Kvadrātveida desiņu sagriež gabalos.
- Gabaliņus mērcē olā, tad, apviļā rīvmaizē(rīvmaizes vietā var izmantot sezama sēkliņas).
- Cep, sakarsētā pannā, no visām pusēm, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
- Pasniedz kopā ar sojas mērci, marinētu ingveru, vasabi.
- Protams, var pasniegt ar piedevām pēc izvēles.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!