Tempuras rullīši

Tempuras rullīši Foto: Tempuras rullīši

Sastāvdaļas

  • 1 glāze vārītu rīsu
  • 3 loksnes nori ūdenszāļu
  • zivs (pēc izvēles)
  • kausētais siers
  • 1 gurķis
  • ola mērcēšanai
  • rīvmaize

Pagatavošana

  1. Gurķi un sieru sagriež salmiņos.
  2. Nori ūdenszāles sagriež 2 daļās.
  3. Zivi notīra un apsāla.
  4. Izmanto bambusa paklājiņu.
  5. Vienā pusē liek rīsus(ar mitrām rokām), tad virsmu mazliet samitrina. 
  6. Visu liek pēc standarta, veidojot kvadrāta veida desiņu.
  7. Kvadrātveida desiņu sagriež gabalos.
  8. Gabaliņus mērcē olā, tad, apviļā rīvmaizē(rīvmaizes vietā var izmantot sezama sēkliņas).
  9. Cep, sakarsētā pannā, no visām pusēm, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
  10. Pasniedz kopā ar sojas mērci, marinētu ingveru, vasabi.
  11. Protams, var pasniegt ar piedevām pēc izvēles.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes