Sastāvdaļas
- 500 g teļa gaļas
- 1-2 sīpoli
- 1-2 sālīti gurķi
- 6-8 kartupeļi
- 1-2 ķiploka daiviņas
- 1-2 ēdamkarotes tomātu pastas
- lauru lapa
- malti melnie pipari
- sāls
Pagatavošana
- Teļa gaļu noskalo, nosusina, sagriež salmiņos, liek sautējamā katlā, uzsildītā augu eļļā, apcep.
- Pievieno plānos pusgredzenos sagrieztus sīpolus, maisot cep, kamēr sīpoli kļūst caurspīdīgi.
- Pievieno tomātu pastu, pielej mazliet ūdens, sautē, katlam uzliekot vāku, kamēr gaļa gatava.
- Kartupeļus nomizo, sagriež salmiņos, cep pannā, sakarsētā augu eļļā, gandrīz gatavus.
- Gurķus sagriež šķēlītēs.
- Katlā pie gaļas liek kartupeļus, gurķus, pieber sāli, piparus pēc garšas.
- Pievieno lauru lapu, ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus, visu samaisa un uz lēnas uguns sautē, kamēr gatavs.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!