Sastāvdaļas
- 400 g teļa gaļas
- 3 ēdamkarotes augu eļļas
- sāls
- malti balti pipari
- 1 sīpols
- pētersīļu zaļumi
- maurloki
- ķimeņu pulveris
- 1/8 l gaļas buljona
- 1 ēdamkarotes baltvīna
- 1/8 l krējuma
- 1 ēdamkarote pārtikas cietes
Pagatavošana
- Teļa gaļu noskalo tekošā ūdenī, nosusina un sagriež gabaliņos.
- Katliņā uzkarsē eļļu, apcep gaļu, pieliek sāli un piparus.
- Pieliek sasmalcinātu sīpolu.
- Pievieno sasmalcinātus pētersīļus, maurlokus, ķimeņu pulveris (naža gals) pielej buljonu, vīnu un krējumu.
- Ātri uzvāra, uzliek vāku un liek karstā cepeškrāsnī.
- Gaļu nelielā karstumā sautē apmēram 60 minūtes.
- Pievieno ūdenī izšķīdinātu pārtikas cieti.
- Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!