Teļa gaļas cepeša salāti

Teļa gaļas cepeša salāti Foto: Teļa gaļas cepeša salāti

Sastāvdaļas

  • 300 g teļa gaļas cepeša
  • 3 cieti vārītas olas
  • 150 g konservētu kabaču
  • 1 glāze vārītu pupiņu
  • 1½ glāzes krējuma
  • 30 g diļļu
  • 1 tējkarote mārrutku etiķa
  • sāls
  • pipari
  • cukurs
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Gaļu, kabačus, olas sagriež strēmelītēs.
  2. Krējumam pieliek vārītas pupiņas, sāli, mārrutkus, cukurus, piparus un sasmalcinātas dilles, pārlej ar to salātus un izcilā.
  3. Rota ar zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes