Teļa gaļa ar saldo papriku

Teļa gaļa ar saldo papriku Foto: Teļa gaļa ar saldo papriku

Sastāvdaļas

  • 250 g teļa gaļas
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 1 sīpols
  • tomātu pasta
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 1/4 l gaļas buljona
  • 2 zaļas saldas paprikas pākstis
  • Kajennes pipari
  • 1 tējkarote saldās paprikas pulvera
  • 1 tējkarote citrona sulas
  • 1/16 l krējuma
  • pētersīļu zaļumi

Pagatavošana

  1. Gaļu noskalo tekošā ūdenī, nosusina un sagriež gabaliņos.
  2. Apcep kopā ar sīpoliem, pievieno tomātus pastu un mazliet apsautē
  3. Uzkaisa miltus, pielej buljonu un traukam uzliek vāku.
  4. Uz lēnas uguns sautē apmēram 40 minūtes.
  5. Paprikas pākstis nomazgā, izgriež kātiņu vietas un izņem seklas. Mīkstumu sagriež sloksnītes.
  6. Gaļai pievieno papriku un garšvielas.
  7. Sautē vēl 20 minūtes.
  8. Kad gaļa gatava, pievieno krējumu un citrona sulu.
  9. Pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes