Sastāvdaļas
- 250 g teļa gaļas
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- 1 sīpols
- tomātu pasta
- 2 ēdamkarotes miltu
- 1/4 l gaļas buljona
- 2 zaļas saldas paprikas pākstis
- Kajennes pipari
- 1 tējkarote saldās paprikas pulvera
- 1 tējkarote citrona sulas
- 1/16 l krējuma
- pētersīļu zaļumi
Pagatavošana
- Gaļu noskalo tekošā ūdenī, nosusina un sagriež gabaliņos.
- Apcep kopā ar sīpoliem, pievieno tomātus pastu un mazliet apsautē
- Uzkaisa miltus, pielej buljonu un traukam uzliek vāku.
- Uz lēnas uguns sautē apmēram 40 minūtes.
- Paprikas pākstis nomazgā, izgriež kātiņu vietas un izņem seklas. Mīkstumu sagriež sloksnītes.
- Gaļai pievieno papriku un garšvielas.
- Sautē vēl 20 minūtes.
- Kad gaļa gatava, pievieno krējumu un citrona sulu.
- Pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!