Sastāvdaļas
- 300 g teļa stilba
- 80 g rīsu
- 100 g saldētu dārzeņu kokteiļa
- 30 g burkānu
- 10 g sīpolu
- 10 melno piparu graudiņu
- 10 g liellopu gaļas buljona kubiņu
- 10 g Vegetas
- svaigs baziliks
- svaigi pētersīļi
- saldais krējums
Pagatavošana
- Teļa stilbu noskalo zem tekoša ūdens un liek vārīties ūdenim pievienojot lauru lapu, melnos piparus, burkānus un sīpolu.
- Kad gaļa mīksta, pieliek buljona kubiņu.
- Rīsus noskalo un liek vārīties sālsūdenī.
- Dārzeņu kokteili notvaicē un sajauc ar vārītiem rīsiem, pievienojot Vegetu garšai.
- Saldo krējumu uzkarsē pannā, pieliek sakapātu baziliku, kā arī sāli un piparus pēc garšas.
- Kārtojot uz šķīvja, vispirms uzlej mērci, tad liek rīsus ar dārzeņiem, tad - teļa gaļas stilbiņu.
- Dekorē ar pētersīļu lapiņām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!