Teļa gaļa ar rīsiem un dārzeņiem

Teļa gaļa ar rīsiem un dārzeņiem Foto: Teļa gaļa ar rīsiem un dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 300 g teļa stilba
  • 80 g rīsu
  • 100 g saldētu dārzeņu kokteiļa
  • 30 g burkānu
  • 10 g sīpolu
  • 10 melno piparu graudiņu
  • 10 g liellopu gaļas buljona kubiņu
  • 10 g Vegetas
  • svaigs baziliks
  • svaigi pētersīļi
  • saldais krējums

Pagatavošana

  1. Teļa stilbu noskalo zem tekoša ūdens un liek vārīties ūdenim pievienojot lauru lapu, melnos piparus, burkānus un sīpolu.
  2. Kad gaļa mīksta, pieliek buljona kubiņu.
  3. Rīsus noskalo un liek vārīties sālsūdenī.
  4. Dārzeņu kokteili notvaicē un sajauc ar vārītiem rīsiem, pievienojot Vegetu garšai.
  5. Saldo krējumu uzkarsē pannā, pieliek sakapātu baziliku, kā arī sāli un piparus pēc garšas.
  6. Kārtojot uz šķīvja, vispirms uzlej mērci, tad liek rīsus ar dārzeņiem, tad - teļa gaļas stilbiņu.
  7. Dekorē ar pētersīļu lapiņām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes